Millit 3‚Äď6

Esimerkkikuvituksia Sanoma Pron Milli-oppikirjasarjasta. Olen kuvittanut sarjan kahdestatoista kirjasta kahdeksan, vuosiluokat 3, 4, 5 ja 6. Yhdess√§ kirjassa on keskim√§√§rin 150 kuvitusta sis√§lt√§en koko aukeaman kokoiset jaksojen aloituskuvitukset, sivun kokoiset lautapelipohjat, teht√§vien opetuskuvitukset, tarinalliset kuvitukset sek√§ pienet vinjettikuvat. Olen ollut projektin alkuvaiheesta asti mukana suunnittelemassa hahmoja ja osallistunut kirjasarjan maailman luontiin yhdess√§ tekij√∂iden ja toimituksen kanssa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aloituskuva_3_web

Millit 3‚Äď4

Kuvituksia Milli-sarjan kirjoista 3A, 3B, 4A ja 4B. Näissä kirjoissa kuvitustyylini on värikäs ja pehmeä, ja sen haluttiin olevan myös videopelityylinen. Väripaletti on erittäin kirkas ja runsas, mikä näkyy varsinkin digitaalisten materiaalien puolella.

Millit 5‚Äď6

Kuvituksia Milli-sarjan kirjoista 5A, 5B, 6A ja 6B. Näissä kirjoissa kuvituksen haluttiin olevan vähän vakavampi ja sarjakuvamaisempi kuin aikaisemmilla vuosiluokilla, minkä vuoksi tyylini vaihtui tummaan ääriviivaan ja hallittuun väripalettiin. Kuvituksiin otettiin myös valokuvia mukaan pehmentämään oppilaiden siirtymää yläkouluun, jossa kirjat kuvitetaan useimmiten lähinnä valokuvilla.

Milli5B_jakso_3_aloitusaukeama_25082020_web
logoanimaatio_2023_wide

Juha Koivusalo

juha@juhakoivusalo.com

SOME >         STORE >

I'm a designer and illustrator from Finland. Professional Procreastinator, qualified Quillustrator. Illustration, visual design, storytelling. Currently researching the potential of virtual reality in illustration.

error: Content is protected ūü§ę